5

Demleme çalışması size; Chemex ve sifondan, akıllı damlatıcı ve French Press’e kadar, kahve demlenmesindeki farklı şekilleri tanıtır. Ek olarak; bu modül öğütme profilinizi analiz etmek için hakim olmanıza ve  öğrenmenize, demleme metodu ile öğütme metodunuzu eşleştirmenize ve bilimsel olarak kahvenin sertliğini ve kahve çekme çizelgesinin hesaplanmasını sağlar.

Giriş: Chemex ve sifondan, akıllı damlatıcı ve French Press’e kadar, kahve demlenmesindeki farklı şekilleri tanıtmayı kapsar.

Orta: Öğütme profilinizi analizini öğrenebilmeniz için atölye keşfi, demleme metodu ile öğütme metodunuzu eşleştirmenize ve bilimsel olarak kahvenin sertliğini ve kahve çekme çizelgesinin hesaplanmasını içerir.

Profesyonel:  Demleme derecesinin etkisini kapsayan, demleme işlemi boyunca asidite seviyesi, kahve demlenmesinde ve aromasında suyun kalitesinin önemi ve belli bir ekstrasyon oranı dahilinde  espresso ve demleme çizelgesinin nasıl anlaşılacağı bilimsel bilgiden daha öte bir seviyede alınır.