4

Bu modül size; kavurma işleminin anlaşılmasını, kavurma döngüsünü ve açık/hafif ya da koyu kavurma ile kahvenin duyusal açısının nasıl kontrol edebileceğinizi gösterir. Ek olarak bu modül çalışma alanı ve yalın imalat ile kavurma kusurlarını, kavurma işlemi boyunca çekirdeklerin maruz kaldığı fiziki değişimleri kapsar.

Giriş:  Kavurma işleminin anlaşılmasını, kavurma döngüsünü ve açık/hafif ya da koyu kavurma ile kahvenin duyusal açısının nasıl kontrol edebileceğinizi genel olarak gösterir.

Orta:  Giriş kısmını genel olarak kapsar ve çalışma alanı ve yalın imalat ile kavurma kusurlarını, kavurma işlemi boyunca çekirdeklerin maruz kaldığı fiziki değişimleri içerir.

Profesyonel:  Plan ve kalite kontrol yapmak, farklı tercihlerle buluşmak için bir ürün serisi yaratmak, ürün fiyatını hesaplamak ve verimli ürün sağlamak adına bir yöneticinin ihtiyacı olan bilgi ve becerileri verir.