İstanbul Aydın Üniversitesi – Barista Eğitim

İstanbul Aydın Üniversitesi – Barista Eğitim

Eğitim Tarihi:

Kas 27, 2020

Eğitim Saati:

10:00 am

Etkinlik Konumu:

Barista Akademi , İstanbul

Program İçeriği:
Kahve kültürü , tarihi , tüketimi, içilme alışkanlıkları
Popüler kahve türleri etkisi ve yetiştirilmesi
Kahve meyvesinin yetiştirilmesi ve oluşumu
Kahve yetiştirilen kıtalar ve ülkeler
Kahve meyvesinin toplama yöntemleri (Hasat yöntemleri)
Islak ve kuru kahve işleme yöntemi
Yeşil kahve seçilmesi ve kusurları
Kahve kavurma yöntemleri
Kahve paketleme yöntemleri
Tadım yöntemi (cupping)
Kahve öğütme, dozajlama, tamping sanatları
Temel süt işleme teknikleri
Ürün yapımı
Makine kullanım ve bakımları
Barista çalışma alanı temel hijyen kuralları
Temizlik bakım ve sorun giderme
Eğitim sonrası değerlendirme
Eğitim sonunda uygulama ile yazılı sınavdan başarılı olanlara rektörlük onaylı ve akademi tarafından sertifika verilecektir.

Şimdi Katıl

Eğitim Türü:

İstanbul Aydın Üniversitesi - Barista Eğitimi
10 Kalan
Adet:
Kişi Fiyatı: 0.00
Miktar Toplam:

Etkinlik Konumu:

Kontenjan 10 (10 Kalan)

Organizatör: Barista Akademi

  • Barista Akademi
  • Ataşehir Ferhat Paşa, 93. Sk. No:58
  • İstanbul
  • Türkiye

Eğitim Detayları

  • Kas 27, 2020
    10:00 am - Eki 27, 2020 - 4:00 pm
  • Eki 29, 2020
    10:00 am - 4:00 pm
Etkinliği Paylaş
TAKVİMİNE EKLE
Favoriler 0
Favorilerimi gör Alışverişe devam