Tarih: 21-22-23 Kasım
Saat: 10:00 - 17:00
Eğitim saati : 10:00 ile 17:00 arasıdır.
♦ Program İçeriği:Kahve kültürü , tarihi , tüketimi, içilme alışkanlıkları,
♦ Popüler kahve türleri etkisi ve yetiştirilmesi♦ Kahve meyvesinin yetiştirilmesi ve oluşumu
♦ Kahve yetiştirilen kıtalar ve ülkeler
♦ Kahve meyvesinin toplama yöntemleri (Hasat yöntemleri)
♦ Islak ve kuru kahve işleme yöntemi
♦ Yeşil kahve seçilmesi ve kusurları
♦ Kahve kavurma yöntemleri
♦ Kahve paketleme yöntemleri
♦ Kahve öğütme, dozajlama, tamping sanatları
♦ Temel süt işleme teknikleri
♦ Ürün yapımı
♦ Makine kullanım ve bakımları
♦ Barista çalışma alanı temel hijyen kuralları
♦ Temizlik bakım ve sorun giderme
♦ Eğitim sonrası değerlendirme
♦ Eğitim sonunda uygulama ile yazılı sınavdan başarılı olanlara barista akademi tarafından sertifika verilecektir.
♦ Detaylı bilgi için iletişime geçiniz : 0216 414 34 34